11.11 Kampanyası

Sefa Merve

11.11 Kampanyası. Cep telefonundan beyaz eşyaya elektrikli ev aletlerinden televizyona uzun zamandır satın almak istediğiniz son teknoloji elektronik ürünlere sadece 1111 günü bulabileceğiniz kampanyalarla sahip olabilirsiniz. Geleceğe Nefes Kampanyası ormancıları ikiye böldü Geleceğe Nefes kampanyasında Türkiye genelinde tam 11 milyon fidan toprakla buluştu.

Buyaka Karaca Da Neseli Gunler Indirimini Kacirmayin Buyakabibaska Karaca Evyasam Kampanya Buyakaavm Neseli Yaya
Buyaka Karaca Da Neseli Gunler Indirimini Kacirmayin Buyakabibaska Karaca Evyasam Kampanya Buyakaavm Neseli Yaya

İşte N11de 1111 kampanyası. 50 60 gibi yüksek indirim fırsatları sunan kampanya kozmetik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine cilt bakım ürünlerinden saç bakım ürünlerine parfümlerden yaşam ve spor ürünlerine hatta elektronik eşyalara kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor. Bu videoda Turkcellin 1111 kampanyasında 11 tl ile satışa sunduğu Slink IP958 Taşınabilir Şarj Cihazı ve Apple Lightning Şarj ve Senkroni.

Bugüne özel hazırlanan kampanyalar ve indirimler farklı ürün gruplarının uygun fiyat avantajıyla satın alınmasını sağlıyor.

İndirim kuponlarınızı 11 Kasım günü. Bugüne özel hazırlanan kampanyalar ve indirimler farklı ürün gruplarının uygun fiyat avantajıyla satın alınmasını sağlıyor. A101 1111 kampanyası elbette sadece market ürünleri ile de sınırlı değil. İndirim kuponlarınızı 11 Kasım günü.